Stockholms weekend + the start of another week

Då har man haft en helg i Stockholm med familjen.

Började fredagen efter jobbet med att köpa en ”ny” bil 😀 kände att det var på tiden då min gamla bil börjat låta och ha sig vilket jag INTE tycker om och eftersom jag kan nada om bilar så kände jag att det var säkrare att köpa en ny 😛 Efter att ha tittat runt lite så blev det denna lilla guldklimp som köptes.

SAABen jag hade drog nästan en liter milen, denna bilen tog jag mig till Stockholm och åkte runt lite där och hem på en kvarts tank. Med andra ord så drar den lite mindre 😛

När vi kom till Stockholm så var klockan massor dock så blev att lämna barnen hos pappa och prata lite innan man gav sig ut på äventyr med världens underbaraste tjej.

Det är nämligen så att det i fredags var 7 år sedan vi blev ihop för första gången. Det är det vi får räkna på även om det har varit lite on och off men va fan vilket förhållande är felfritt. Vi är iaf tillsammans nu och har världens bästa familj tillsammans och jag skulle inte byta den mot något.

Så blev att gå ut och ta ett par drinkar och bara njuta av varandras sällskap. Passade även på att hälsa på Jesper som är ”den arga korvgubben” som jag hjälpt att bygga hans hemsida. Har haft mycket kontakt med han pga detta bygge av hemsidan men nu fick man faktiskt träffa han och testa på maten. Jag tyckte det var riiiiktigt gott. Baconen var lite för krispig för min smak men burgaren (som jag tog) var extremt god och alla gillar sin bacon på olika sätt så 😛

Vågade inte ge mig på Harakiri korven dock även om jag var sugen på att testa. Kanske blir nästa gång (för det kommer garanterat att bli fler gånger)

På lördagen var det dags att spendera tid med hela familjen och vi gav oss ut (någonstans) där det skulle finnas djur barnen kunde klappa och så. Någonstans ute på Värmdö. Det var inga djur man fick klappa dock vad vi kunde se. Fanns några djur man kunde titta på men inte mer än så. Vi bestämde oss för att ta och äta lite mat där iaf efter att ha vandrat runt hela platsen typ och FY FAN säger jag bara. Dyr ”fin” restaurang med världens SÄMSTA service och när man efter ett ex antal dåliga bemötande och värdelös service påpekar att ska man ha klass så får man ha service där efter så fick man världens sämsta bemötande även på det från majoriteten av de inblandade. Managern för restaurangen var den ända som kunde ta emot kritiken och agera utifrån den. Vår servitör där emot när man klagade på att man fick springa och leta reda på han för att få beställa dricka (då han bara tog emot beställningen på maten och gick) gav svaret att han hade inte tid att ta emot vår drickbeställning. TVI säger jag bara. Det är fan bättre service på McDonalds i ryd och där är allt värdelöst 😛 Det är bästa sättet jag kan få fram hur dålig service det var. Aldrig dit igen iaf. Den saken är klar 😛

Efter det åkte vi hem en stund till min far för att vila upp lite då Tyler är i dundertrots just nu och han var super trött så behövdes lite vila 😛

Senare åkte vi vidare till Heron City där vi spelade arkadspel, barnen fick leka av sig och bara ha allmänt trevligt. Blev även att äta middag där när vi ändå var där. Känns som allt vi gjorde var att äta men va fan 😛

Blev tidigt kväll dock då det inte blev mycket sömn på fredagsnatten 😛

Söndagen blev det relativt tidigt hemfärd runt 12 tiden när vi kom till Linköping igen så blev det att åka förbi affärerna här i stan och handla lite kläder till mig och Louise då det är på tiden att vi uppgraderade våra garderober lite och inte bara barnens. Barnens garderober tar vi nästa helg eftersom Haylie stannade kvar med ”farmor” och ”farfar” i Stockholm och inte kommer hem förrns på onsdag 😛 Blev en hel del ändå och det var välbehövligt. Sedan blev det tidigt i säng även denna dag då det är jobb som väntar på måndag morgon. Behövde inte gå upp 04:30 imorse dock utan det räckte med att gå upp klockan 6 för att åka ut till en ny skola. Denna gången är jag helt ensam och har ingen Emil som hjälper mig utan nu är det allvar 😀

Som jag sagt tidigare det är super stressigt och super roligt. Tiden bara SPRINGER iväg i turbofart. Har tidigare (både på utbildning och övningsveckan) bara hanterat ”normala” klasser på 15-35 personer men nu sitter jag på en skola där alla klasser har typ 60+ elever. DAMN säger jag bara. Har verkligen gjort mitt bästa och hoppas att jobbet och skolan blir nöjd med mitt resultat. Det tror jag dock. Jag är ju så awesome 😀

Har nu även skaffat ett program för att hantera bilder som tas med Greenscreen även utanför jobbet.

Här är före och efter behandlingen i programmet. Har bara tagit en blå bakgrund som jag tycker är stilren och fungerar till de flesta bilder men det går att byta till vilken bild som helst.

Jag är riktigt nöjd med programmet och kommer ha väldigt kul även privat framöver och skulle jag sluta jobba på detta jobbet så kommer greenscreen inköpas även privat känner jag. Finns ingen anledning till att inte ha det 😀

Ser ingen anledning att sluta dock och har inga planer på det om det inte är så att jag inte har något annat val tyvärr. Man vet ju aldrig vad framtiden har att erbjuda.

Nu är det dags att spendera lite tid med min älskade andra halva dock och titta lite på tv och äta godis 😮 innan det är dags att lägga sig. Världens bästa sätt att gå ner i vikt på va? 😉

MORS…