Astrid Lindgrens Värld

Idag har vi varit iväg med familjen på Astrid Lindgrens Värld. Är osäker om jag var där någon gång när jag var liten? TROR jag var där 1 gång typ 1994 men är osäker. Mitt minne från den tiden är ju inte direkt att lita på 😀

Men idag blev det iaf barnens första besök dit. Kom dit vid 12 tiden så började direkt med att äta lunch.

Det blev pannkaksbuffe vilket inte var helt fel. Första portionen var jätte god andra var sådär i mitt tycke. Louise var med sådär till det. Men barnen åt iaf 😀

Men… pannkakor med grädde och sylt… Ingen haklapp på Tyler… Nästa stopp blev till Emil-affären där Tyler fick köpa en Emil-tröja som var ren och fin och får han så måste ju Haylie få med så det blev direkt efter till Pippi-affären så Haylie fick köpa en tröja med och så fick dom ett par solglasögon var med =) Vilka stekare dom blev.

Tog lite bilder runt om med kameran men har inte gått igenom dom ordentligt än men kommer säkert lägga upp mer bilder framöver.

Det blev att titta på en Pippi-föreställning iaf och titta runt i det huset sen passerade vi även Mattisborgen & Törnrosdalen och massa annat. Ja, ni vet ju säkert hur det är där. Ett jävla springande på allt och alla 😛

Underbar kombination med min agorafobi och att Louise tyckte att det var jätte bra att vi åkte dit på en av de mest befolkade dagarna dom har på det där bygget 😛 Men men det var bara att spotta och svära och hålla igen för barnens skull. Inte för att dom var ett dugg samarbetsvilliga eller lyssnade för fem öre men va fan. Det är ”semester” och vi åkte för deras skull så lite kul skulle dom väl få ha iaf? 😛

På vägen hem blev det att köpa med sig Kinamat och efter maten gick vi till affären och köpte massa godis för lördagsmys. Tittar lite på en film och tittar på klockan och ser att det var läggdags för barnen för länge sedan 😛 ops. Men som sagt. Semester och lördag. Efter barnen var i säng började jag och Louise titta på filmen Baywatch och vi har inte sett klart den då Louise blev så trött och ville sova men allt jag har sett än så är filmen helt jävla awesome. Har ont i käke och mage av allt skratt 😀 Det är fan så det ska vara 😀

Jag skulle bara skriva blogg för utbildningen och dagen sen gå till sängen tänkte jag och jag tror att jag håller mig till det. Börjar bli trött. Har inget natt dygn direkt just nu och det är väl bra för snart är det inga sovmorgnar här inte. På måndag ska jag vara på skolan jag ska fota kl 07:00 så blir att gå upp tidigt framöver 😛 Som tur är så bor jag väldigt nära måndag och tisdagens skolor iaf men onsdag till fredag så ska jag ut till Vikbolandet och fota och jag ska vara där kl 07:00 och det tar en timme att åka så behöver åka här ifrån innan kl 6 dvs gå upp typ 05:00… 05… Minns inte när jag gick upp så tidigt senaste 😛

Just det. För att tillägga så är ju då biljetterna köpa och det är klart att jag ska åka och se mina älsklingar Hollywood Undead den 23-24e februari med Louise, Varg & Luna 😀 Väntar bara på att VIP biljetter ska släppas med så man får träffa dom 😀

Det var allt för idag/inatt.

MORS…