Beslutsångest & Nedräkning (3)

Gah, vilken jävla beslutsångest jag har haft sista tiden ang mitt ansikte utåt 😛 Jag är sån som tycker att profilbilder på facebook etc ska vara av personen i fråga dvs MIG.. Men sen älskar jag så många bilder på min kära J3T 😀 så byter lite till awesome bilder på han ibland. Oftast bilder jag har tagit eller som är på mig och han men ibland kommer även bilder jag bara älskar på han in. Och när jag har han som visningsbild så sätter jag ofta en omslagsbild på mig och bandet med. Nu hade vi en sån lucka när det blev han som visningsbild men varje gång jag gör det så känns det fel och jag byter ofta tillbaka relativt snabbt. Nu har jag dock inte tagit någon bild på mig själv på senaste tiden så har blivit att jag har en relativt gammal bild på mig själv med så behöver nog ha en egosession med studion snart igen 🙂 Kanske kan få Louise att hålla i kameran en snabbis eller om det är bättre att sätta kameran på ett stativ? We will see.. Funderar på att göra det innan det är dags att åka iväg på utbildningen iaf.

Snart är det dags för ”semester” ifrån mitt jobb… 3 arbetspass kvar innan det blir ett break fram till oktober. Ska bli skönt med ett break, ska bli kul att testa på någonting nytt då jag spenderar hela min semester till att jobba på ett annat jobb.. I know. I am wierd 😛 Skulle egentligen ha varit min första semester jag tog ut men datumen på min semester gick inte ihop så det blev att jobba som fotograf istället. Ska bli så kul att faktiskt få testa på att jobba som det och inte bara ha det som en hobby även om jag kommer fortsätta ha det som en hobby efter jobbet då jobbet bara är på 10 veckor och efter det så blir det bara ströjobb så då blir det att ta ströjobben och fortsätta med min hobby. På tal om hobbys så måste jag fortsätta med Megaman X snart tror jag, inte jobbat med den på ett tag nu 😛 När jag sitter på jobbet sitter jag och får massa idéer på hur jag ska göra men alla dom är ju bortglömda innan man kommer hem och göra dom.. Så typiskt..

Som sagt, 3 arbetspass kvar på detta jobb sen är jag ledig i 2 dagar och sen bär det av till Svängsta, en liten byhåla i Blekinge där utbildningen ska hållas. Att vara helt ifrån min familj i en hel vecka 😮 det kommer kännas riktigt tomt har jag en känsla av och jag får en klump i magen av tanken, men det kommer nog gå bra 🙂

Många tankar i huvudet på vad man faktiskt kommer gå igenom. Är det bara basic saker jag redan kan allt om men som jag måste gå utbildningen bara för att den är obligatorisk eller kommer jag faktiskt ta lärdom ifrån den? Det är frågan 🙂

Är så jävla hungrig, blir att äta frukost med familjen innan man går och lägger sig nu iaf. Sen inte sova så mycket som man gjorde igår, hatar när man är så trött men så sover man för länge och då blir man ännu tröttare för att man har sovit för länge! Vad fan är det för logik i det egentligen? Idiotiska kropp som fungerar wierd.

Idag blir det iaf inte att sova så länge då man ska iväg och hjälpa Bury på eftermiddagen då han behöver tillgång till min bil då han själv inte är smart nog att köpa en bil med dragkrog 😀

Sen är det typ dags att åka till jobbet igen. Det segaste med att jobba på det sättet jag gör är att det blir fan ingen tid till någonting roligt under jobb veckorna typ. Det är bara jobba > sova > äta > pussa familjen > jobba igen. Det är en sak som ska bli skönt med att ha ett jobb med vanliga tider. Att få faktiskt sova tillsammans med sin älskade och ha kvällen och natten tillsammans. Det är någonting som verkligen saknas nu för vi går om varandra hela tiden, jobbar inte hon så jobbar jag och tvärtom.

Gissa vad? Texten springer iväg som vanligt 😛 Dags att avrunda nu, äta lite mat med min kära och sen slänga mig i sängen. Men återkommer snart igen 😉

MORS…