LIVE spelningar, barnvisor och fel texter.

Idag har min kära mor varit på besök och det märks att det var länge sedan vi hade vår podinspelning senast. Har så mycket att prata om som egentligen borde spelas in 😀

Vi kom in på ämnet om live spelningar från artister så tänkte ta och skriva några ord om det i helhet.

Som många vet så klarar jag inte av folkmängder i helhet om det så är en konsert eller om det är lönehelg på ICA Maxi. Så jag håller mig ju gärna borta ifrån konserter och liknande om det inte är typ Hollywood Undead som jag biter ihop för att se bara för att jag älskar dom så jävla mycket 😛

Men min kära mor var och såg på Robbie Williams här nu i helgen som var så därför kom vi in på det. Vilka låtar hon tyckte han gjorde bra och vad han gjorde som var bra och dåligt under showen och hur hon inte alls tyckte lika dant som kritikerna som såg han.

MEN… Det är ju så att varje individuell person har ju egna känslor och tycke om varje specifik låt och är det någon låt som man verkligen älskar så kan man ju uppleva den som bättre fast den egentligen inte var så bra i helhet? Sen är det många andra saker som kan hända på konserter som ger helt andra känslor med. Jag tex har ju alltid träffat Hollywood Undead backstage varje gång jag har sett dom och är någon av dom på dåligt humör eller så som inte märks på scen men som jag märkte av backstage så kan ju det förändra min upplevelse helt. Både positivt och negativt nu tog jag bara dåligt humör som dåligt exempel 😀 Att bandet springer av scenen i mitten av spelningen för att ge mig och Varg en varsin öl är ju någonting som vi uppskattade EXTREMT jävla mycket men de andra som stod bredvid oss kanske inte blev så glada och upplever det som en dålig sak för att dom inte fick någon. Vakterna blev inte glada iaf 😀 haha. Det är ett minne för livet och jag är så glad över det. Har ölflaskan kvar här hemma. Den ska upp på en hylla på min Hollywood Undead vägg här framöver tillsammans med trumpinnen och så men det har bara inte blivit av ännu. Men i helhet så är det så många saker som avgör hur man upplever en spelning mer än vad som faktiskt pågår. Första gången är alltid första gången oavsett vad man tycker. Går ljudsystemet sönder under spelningen kan man bli ledsen över det och få en negativ upplevelse för hela spelningen (speciellt när det är din favoritlåt som precis ska spelas eller vad säger du Varg? 😉 ) Nu rabblar jag bara upp saker jag själv har varit med om men ni förstår vitsen 😛

Angående barnvisor och fel texter för att byta samtalsämne helt så har jag och Louise haft det lite kul åt det under helgen 😀 glömde ta upp det i gårdagens inlägg så slänger in det nu istället när jag kom på det 😀

Både jag och Louise kan få fnatt och bara börja sjunga random på låtar eller om man busar med barnen så kan man dra in på barnvisor och liknande. Ibland byter vi helt melodi på dom och ibland byter man ut meningar men har originalmelodin och ibland kör man bara helt som det ska vara. I vilket fall…

Från ingenstans så började jag sjunga på Fader Abraham när jag busade med barnen.

”Fader Abraham… Fader Abraham… Fyra…(tänker för mig själv *Vad var det nu han hade?*) bröder hade Abraham…” Louise avbryter ”Vadå bröder? Det är ju söner han hade… Eller?” Jo mycket rätt 😛 det är 4 söner han hade. Har vetat det hela livet men i från ingenstans så fick jag totalt hjärnsläpp men ändå sjunger man på och ”gissar” texten 😛 WHY? 😛 är ju inte första gången det hände heller och kommer inte vara sista. Sen är just den låten ingenting jag brukar sjunga eller lyssna på heller. Tror inte jag hört låten sedan den spelades på VHS kassett hemma med Mora Träsk när jag var liten 😛 Sen tog det inte lång tid innan Louise satte sig och började sjunga på ”Blinka lilla stjärna”… MEN texten där blev inte heller helt korrekt.

”Blinka, lilla stjärna där, hur jag undrar vad du är. Fjärran lockar du min syn, liten diamant i skyn.”

”Va fan??? Har jag sjungit fel hela mitt liv” blev min tanke då. Gick till Louise för att berätta att jag har sjungit fel hela mitt liv och att jag har sjungit ”Lik en diamant i skyn.” och då får hon världens tankeställare och vi måste då GOOGLA fram resultatet för att se vem som faktiskt sjöng fel och denna gången hade jag rätt 😀 yay till mig.

MEN jag vet många som har sjungit ”liten” istället för ”lik en” genom åren så…

Nae. Det var väl allt för idag kära vänner.

Har även idag gått igenom hela min hemsida och fixat i ordning allt så det är som det ska med den nya designen. Detta är saker som ser bättre ut på datorer men även fungerar på mobiler och paddor så klart 😀 Imorgon blir det att fixa i ordning Pixel Pirates hemsida med tror jag, eller om det får vänta ett par dagar då jag går på jobbet imorgon och troligen kommer sova större delen av dagen 😛 Vi får se när det blir gjort men det ska göras iaf. Det är det ända jag har kvar med MINA hemsidor sen ska jag även hjälpa Fredrik (en annan fotograf som är jätte duktig) med hans hemsida framöver med och så ska jag även ge en hjälpande hand till Maria som ska ha en ny hemsida till hennes framtida projekt så det kommer att finnas att göra 😀 Nu ska jag iaf spela lite här inatt för att fördriva tiden och sen kanske det blir lite TV tittande med. SUPRICE.. Jag börjar bli hungrig. Det är något med att skriva blogg som tömmer mina krafter och gör mig hungrig. Får sluta skriva innan jag blir fetare för att jag äter för mycket 😀 haha

MORS…