Vad är klockan? Vilken ålder är den rätta?

Då var det dags för den där uppdateringen om vad som har hänt sista tiden igen 😛

Ja, vart ska man börja?

  • Nördat Fortnite: *CHECK*
  • Byggt om hela hemsidan med en helt ny dunderawesome design: *CHECK*
  • Fotosession med en ny (förhoppningsvis återkommande) kund och hennes 2 barn: *CHECK*

Det är väl de 3 största sakerna just nu 😛

Huvudet är i högvarv sista tiden med random crap of nothing typ.

En random fråga som kommit upp mellan mig och Louise ett flertal gånger senaste veckan är just det där med ”Vad är klockan?” Det är en tanke man tänker sig och så går man och kollar på mobilen eller micron eller vad man har närmast för att kolla vad klockan är. 2 sekunder senare är det någon som frågar och ändå måste man titta igen för då har man redan glömt det. HUR KAN MAN GLÖMMA NÅGOT SÅ FORT? 😛

Men jag har kommit fram till det att (jag tror att) det är så att man har en tid i huvudet när man ska göra någonting eller liknande. En tid man strävar efter och när man faktiskt tittar på klockan så tittar man bara om den tiden har passerat eller börjar närma sig och det är mer det man kollar efter mer än vad klockan faktiskt är? Det är iaf min spekulation på det hela men det är en sjuk grej som händer typ alla allt för ofta 😛

Utöver det så är det en fråga som börjar gå i mitt huvud mer och mer sista tiden… När får barn leka ensamma på gården etc? När jag var liten så sprang jag på gården väldigt tidigt och jag och mina vänner sprang över halva stan i väldigt tidig ålder som ingenting men jag skulle aldrig våga släppa ut Haylie själv på gården tex. Vilken ålder är den rätta åldern att börja släppa på tyglarna på denna punkten? Det är så många andra punkter som går i mitt huvud kring det där med åldrar och så men just denna har satt sig lite hårdare än alla andra och är återkommande varje gång jag (hela tiden) ser andra barn som inte är så gamla ute på gården. Vissa i sällskap av större syskon och vissa ensamma. Vart är deras föräldrar? Har dom koll som jag inte märker av?

Åh herregud. Detta med barn… Vad är rätt och vad är fel? Livets stora gåta.. Typ 😛

Har även i nya hemsidan lagt till lite fler bilder i portfolion (både nya och gamla) och kommer försöka bygga ut den ännu mer framöver så fort jag får tillåtelse från de jag fotar att faktiskt lägga ut deras bilder. Det är svårt det där. Man vill inte ha för mycket men man vill ändå visa att man inte bara har sina barn som man fotar hela tiden 😛

Snart är det dags för min sista arbetsvecka på mitt vanliga jobb innan jag går på semester från det jobbet ett par månader och ska åka iväg på utbildning för att bli skolfotograf nu i höst 😀 Det ska bli så awesome att faktiskt få testa på att jobba på heltid med fotograferandet och även att ha det på papper att man har jobbat som det och inte bara har det som en hobbyverksamhet. Vem vet? Jag kanske kommer fota dina barn vem du nu är som läser detta 😀 Bilderna jag kommer att fota inom skolfotograferingen är ingenting jag kommer att kunna posta här på hemsidan dock. Äger inga rättigheter what so ever över de bilderna utan det är företaget man jobbar för som har dom. Jag är bara inhyrd hjälp 😛

Men som sagt snart är det sista veckan på ett tag som nattarbetare och jag håller nu på att vända dygnet. Frågan är ju nu vad jag ska hitta på så fort jag skrivit klart här? Ska jag fortsätta och göra klart de sista redigeringarna på hemsidan först? Ska jag ta och äta lite frukost framför TV:n? (börjar bli hungrig) eller ska jag ta och sätta mig och spela lite mera Fortnite?

Eller ska jag kanske sätta mig och göra allt i den ordningen jag skrev? Kanske hinner det innan det är dags att gå och lägga sig. Är ju bra om jag är vaken så länge jag orkar så jag har dygnet rätt vänt. Inte för att jag direkt har vänt tillbaka dygnet denna veckan dock då jag typ säger till Louise att väcka mig runt 10 tiden men hon ger upp för snabbt efter mitt grymtande och låter mig sova till typ 14 tiden istället och då är jag för pigg för att sova sen på kvällen 😛

Nae.. Börjar nog med frukosten iaf för nu börjar till och med magen kurra 😀 Detta får vara allt för denna gång…

MORS…